Промоции

ПРОМОЦИИ

Акција на прочистувачи на воздух од 16.12.2021-16.01.2022

Акција на прочистувачи на воздух од 16.12.2021-16.01.2022 . Зимата е период на зголемено загадување, намалете го штетното дејство на ПМ честичките во вашиот дом. Изберете прочистувач од широкиот асортиман.

види понуда>

Новогодишен каталог

Погледнете дел од новогодишниот асортиман во декемврискиот каталог на Електрометал. Покрај големиот број и пристапни цени на новогодишниот асортиман може и да погледнете дел од останата понуда за домаќинство, Фуего, алат, бања, грејни тела и Хјундаи осветлување. Овој кагалог трае до крај на месец Декември.
види каталог>
види понуди>

Новогодишен асортиман

Пристигна новогодишниот програм во Електрометал. Украсете го вашиот дом, во единствен уникатен амбиент којшто е достапен во маркетите на Електрометал. Огромна понуда на елки, од сите димензии бои и величини, разновидна понуда на лампиони и украси по пристапни цени.