Мој Налог

Вашите лични информации ќе бидат искористени за помош при пребарување на нашата страна, да ви дадеме пристап при најава на вашиот налог како и за работи објаснети во полиса за приватност.

 

Вашите податоци се обработуваат согласно Законот за заштита на лични податоци и нашата Политика на приватност