Галерија

!!!Само денес!!!

Наскоро во Електрометал, супер акција со неверојатни попусти за нашите верни потрошувачи! Ви ја најавуваме акцијата „САМО ДЕНЕС“ и отсега секоја среда во Електрометал е ден на попустот! Одбираме еден производ кој САМО еден ден е на акциска цена и намаление кое нема да Ве остави рамнодушни. Останете во тек и следете не’ на социјалните мрежи на Facebook и Instagram и први дознајте ги акциите кои ги подготвуваме, само за Вас! Локации ??? - Карпош 3 - ул. Манапо бр.3 (до Skopje City Mall) -...