!!!Само денес!!!

!!!Само денес!!!

Наскоро во Електрометал, супер акција со неверојатни попусти за нашите верни потрошувачи!
Ви ја најавуваме акцијата „САМО ДЕНЕС“ и отсега секоја среда во Електрометал е ден на попустот!
Одбираме еден производ кој САМО еден ден е на акциска цена и намаление кое нема да Ве остави рамнодушни. Останете во тек и следете не’ на социјалните мрежи на Facebook и Instagram и први дознајте ги акциите кои ги подготвуваме, само за Вас!

Локации ???
– Карпош 3 – ул. Манапо бр.3 (до Skopje City Mall)
– Центар – Бул. Македонија (Јужен Булевар)
– Маџари – ул. Перо Наков бр.25
– Ѓорче Петров (Бул. Партизански Одреди)
– Драчево (ул. Јустинијан Први)
– Струмица (излез од Струмица кон Штип – до Тритерол)
– Охрид (до фабрика „Братство“)
– Велес (ул. Петре Прличко – Спроти Автобуската станица)
– Прилеп (Ул. Борис Кидрич)
– Кичево (ул. Мара Угринова Гина 2А-II)
– Кочани (ул. Маршал Тито 54 – до Македонска Пошта)

Електрометал – центар за Вашиот дом.
Бренд основан во 1949 година.

Сподели ја веста