Нова програма на производите од EINHELL

Нова програма на производите од EINHELL

Од следната недела пристигнува новата програма21 на производите од произведувачот EINHELL.

Меѓународен успех со регионални корени
Од основањето во 1964 година, EINHELL се развива стабилно и секогаш останува свесен за своите локални корени. Компанијата прерасна од Ханс Ајнхел ГмбХ, со седиште во Ландау ан дер Исар, во корпоративна група. Но, седиштето на денешната Ајнхел Германија АГ останува во Ландау од каде започна сè. Компанијата го направи својот прв чекор во меѓународна насока во 1968 година со локација за производство во Шпанија.

И сега Ајнхел групацијата вработува околу 1800 лица во над 40 земји низ целиот свет. Производите на компанијата се продаваат во над 90 земји, што резултираше со промет од 725 милиони евра за компанијата во 2020 година. Следните целни пазари веќе се во видот на глобалната групација и ќе бидат имплементирани во следните неколку години.

Извонредни услуги и иновативни производи, како што е системот за батерии Power X-Change, треба да ги импресионираат клиентите и да придонесат за одржлив, меѓународен раст преку долгорочно планирање и здрави деловни практики.

Барате вакви производи и услуги или имате прашања? Нашите вработени се тука за вас во над 41 земја!

Сподели ја веста