Викенд акциија „Капка“ 20.03.-21.03.2021

Викенд акциија „Капка“ 20.03.-21.03.2021

запознавање со производот, практична примена, во присуство на лице од капка со посебен штанд,кое ке биде присутно од 10-15 часот И попуст 10% .

-сабота (20.03.2021)—маркет 77, И маркет Хоби- лицето ке биде присутно во маркет 77
-недела (21.03.2021)—маркет Ситy малл

Сподели ја веста