Големо отворање на Електрометал во Охрид!

Големо отворање на Електрометал во Охрид!

Големо отворање на Електрометал во Охрид!
Ве очекуваме во среда (22 Јули) од 12:00 часот со:
– -15% ПОПУСТ на целиот асортиман!
– Бесплатен #ХотДог со секоја сметка!
– Подарок #HobbyCard лојална картичка за првите 500 посетители. Со картичката следува попуст при секое пазарење во сите маркети на Електрометал ширум државата!
– Бесплатно кафе & пијалоци за сите посетители!
– Специјални акциски цени!

Сподели ја веста