Големо Отворање во Струмица

Големо Отворање во Струмица

Електрометал конечно во Струмица!
✩ Големо Отворање! ✩
✩ Петок, 06 Март, 12:00 часот ✩
Особена чест и задоволство ни претставува да Ве поканиме на големиот хепенинг по повод отворањето на новиот маркет на Електрометал во Струмица!
✩ Бесплатна храна и пијалоци! ✩
✩ Музика и подароци ✩
✩ -15% ПОПУСТ на целиот асортиман ✩
✩ Специјални акциски цени! ✩

Сподели ја веста